havadurum

DOĞTAŞ’ın mağaza sayısı artıyor

DOĞTAŞ, Türkiye genelinde açtığı mağaza sayısını her geçen gün artırıyor. Aksaray’da Exclusive mağazasını açan DOĞTAŞ, Niğde’de Exclusive Mağazası`nı hizmete soktu.

1133
 
Exclusive mağazacılık anlayışıyla fark yaratan Doğtaş, Aksaray mağazasının açılışını Aksaray Valisi Selami Altınok, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Aksaray Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su, Türkiye Mobilya Sektör Meclis Başkanı Davut Doğan, Doğtaş yetkilileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirdi. Türk mobilya sektörünün öncüsü Doğtaş, yeni Exclusive mağazasıyla Aksaray’da! Tasarımlarında konfor, işlevsellik ve estetiği bir araya getiren Doğtaş’ın, 1.400 metrekarelik yeni mağazası, Büyük Bölcek Cad. Elit Sitesi 2 No: 30/A’da açıldı. Doğtaş Exclusive Aksaray mağazasının açılışı; Aksaray Valisi Selami Altınok, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Aksaray Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su, Türkiye Mobilya Sektör Meclisi Başkanı Davut Doğan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Açılışta konuşma yapan Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su, Türkiye Mobilya Sektör Meclisi Başkanı Davut Doğan; “Hedeflediğimiz yenilikçi büyüme tavrımızın meyvelerini topluyoruz. Hem yurtiçi hem de yurtdışında açtığımız yeni Exclusive mağazalarımızla ailemizi genişletiyoruz. Bugün hem Niğde hem de Aksaray mağazalarımızın açılışını gerçekleştirmiş olduk. Büyüme stratejimizi devam ettirerek, önümüzdeki günlerde de yeni mağaza açılışlarımızı sürdüreceğiz” dedi. Doğtaş; özgün tasarım, bol seçenek, modern çizgi ve üstün kalitesi ile tercih edilen marka olmaya devam ediyor.
 
DOĞTAŞ`ın Niğde’de Exclusive mağazası hizmette
Exclusive mağazacılık anlayışıyla fark yaratan Doğtaş, Niğde mağazasının açılışını; Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su, Türkiye Mobilya Sektör Meclis Başkanı Davut Doğan, Doğtaş yetkilileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirdi. Türk mobilya sektörünün öncüsü Doğtaş yeni Exclusive mağazasıyla Niğde’de! Tasarımlarında konfor, işlevsellik ve estetiği bir araya getiren Doğtaş’ın, 1.300 metrekarelik yeni mağazası, Bor Yolu 2. Km. Aydoğanlar Sitesi Altı No:31’de açıldı. Doğtaş Exclusive Niğde mağazasının açılışı; Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su, Türkiye Mobilya Sektör Meclisi Başkanı Davut Doğan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Açılışta konuşma yapan Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su, Türkiye Mobilya Sektör Meclisi Başkanı Davut Doğan; “Hedeflediğimiz yenilikçi büyüme tavrımızın meyvelerini topluyoruz. Hem yurtiçi hem de yurtdışında açtığımız yeni Exclusive mağazalarımızla ailemizi genişletiyoruz. Bugün hem Niğde mağazamızın açılışını gerçekleştirdik hem de Aksaray mağazalarımızı hizmete açıyoruz. Büyüme stratejimizi devam ettirerek, önümüzdeki günlerde de yeni açılışlarımızı sürdüreceğiz.” dedi. Doğtaş; özgün tasarım, bol seçenek, modern çizgi ve üstün kalitesi ile tercih edilen marka olmaya devam ediyor.
Paylaş