Doğanlar Yatırım Holding’in mutlu günü

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası ve Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen “Çanakkale’ye Değer Katanlar Ödül Töreni”ne katılan Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan, toplam 4 ödül birden aldı.

582
Çanakkale TSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Ödül Töreni’nde hem Doğtaş hem de Biga Özel Eğitim ve Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketleriyle vergi rekortmenliği ödülleri, Doğtaş’la ihracat rekortmenliği ödülü ve Çanakkale’ye değer katan marka ödülü olmak üzere 4 ayrı kategoride ödül alan Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan, ödülleri Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan teslim aldı.
 
“Çanakkale’den iki marka daha çıkaracağız”
Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan yaptığı konuşmada; “Aldığımız ödüllerle başarımızı bir kez daha ispatlamış olduk. Bünyemizde Doğtaş ve Kelebek gibi mobilya sektörünün en önemli markaları var ve bu iki değerli markayı dünya markası yapmak için çalışıyoruz. Doğanlar Yatırım Holding olarak gıda sektöründe Biga köftesini Kufta markası ile ulusal marka yapacağız. Ayrıca süt ve süt ürünlerinde Biga’dan bir marka daha çıkaracağız.” dedi. Bu konuda sektörde iddialı olacaklarını söyleyen Doğan, “Bu yıl Kelebek Mobilya’yı satın alarak mobilya sektöründe gücümüze güç kattık ve grup olarak ikinci sıraya yükselmiş olduk.” dedi. Biga ve Çanakkale’de yardımseverliği ile de tanınan bir aile olduklarını dile getiren Şadan Doğan; “Bu yıl içinde hem annemiz adına Ayşe Doğan Kız Meslek Lisesi hem de 200 yataklı bir öğrenci yurdu, babamız adına da Ali Doğan Öğrenci Yurdu yapımına başladık. Bu 2 proje inşaatları yılbaşına kadar tamamlanacak.” dedi.
Paylaş