havadurum

Derbinin 11'leri belli oldu! Süper Lig'in Heyecan Veren Beşiktaş vs. Fenerbahçe Derbisi!

979

Trendyol Süper Lig'in 15. Haftası, büyük bir heyecana sahne olacak dev derbiye ev sahipliği yapıyor. Beşiktaş, lider konumdaki Fenerbahçe'yi ağırlıyor.

Maçın Önemli Detayları

Bu kritik maç, Tüpraş Stadı'nda oynanacak ve Atilla Karaoğlan tarafından yönetilecek. Ligde 26 puanla 3. sırada bulunan Beşiktaş, önemli sakatlıklarla mücadele ediyor. Fenerbahçe ise lig lideri konumunda.Sarı laciverliler takımında Rodrigo Becao ve Miha Zajc gibi önemli isimlerinden yoksun olacak.

Takımların Eksikleri ve Beklentiler

Beşiktaş'ta 4 önemli isim sakatlık nedeniyle kadroda yer alamayacakken, Fenerbahçe'de sakatlıklar kadroda değişikliklere yol açacak gibi görünüyor.

Maçın İlk 11'leri

  • Beşiktaş'ın ilk 11'inde Mert, Onur, Colley, Bailly, Bakhtiyor (Umut), Amir, Gedson, Chamberlain, Rebic, Cenk, Aboubakar yer alacak.
  • Fenerbahçe ise Livakovic, Osayi, Samet, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko ilk 11'iyle sahaya çıkacak.

Heyecanla Beklenen Mücadele

Bu karşılaşma, büyük bir rekabet ve merakla beklenen bir mücadeleye sahne olacak. Takımların eksiklikleri, kadro tercihleri ve lig sıralamasındaki durumlarıyla dolu bu derbi, futbolseverleri ekrana kilitlemeye aday.(Haber Merkezi)

Paylaş