Denktaş’ın ismi Kepez’de yaşayacak

Gazi İlköğretim Okulu’nun kardeş okulu olan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen Güzelyurt Şehit Turgut Ortaokulu heyeti Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ı ziyaret etti.

570
Güzelyurt Şehit Turgut Ortaokulu Müdürü Cengiz Topel Uzun, Müdür Yardımcısı Nusret Direnç, Matematik Öğretmeni Derya Volkan ve Okul Aile Birliği Başkanı Özel Oran’dan oluşan heyet, Kepez Beldesi’nde bir caddeye KKTC Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş adının verilmesi ile ilgili çalışmaları nedeniyle Kepez’e geldi.
 
Ziyarette konuşan Başkan Mutan; “Kıbrıs denince akla Rauf Denktaş gelir. Bu nedenle Büyük devlet adamımızın adını beldemizde bir caddeye verme çalışmalarımızdan dolayı bize teşekkür ziyaretinde bulunuyorlar. Rauf Denktaş kişiliği ve yaşamıyla örnek alınacak kişiliklerden, onun adını beldemizde gelecek nesillere taşımak ve verdiği mücadeleyi unutturmamak bizim görevimiz.  Buralara kadar gelip bizleri onurlandıran Güzelyurt Şehit turgut orta okulu öğrenci ve öğretmenlerine,  bu kardeşliği sağlayan Gazi ilköğretim okulu öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Ziyarette KKTC heyetine ise Gazi İlköğretim Müdürü Veysel Türker ile Okul Aile Birliği Başkanı Ali Fuat Duramaz eşlik etti.
Paylaş