Deniz, "İş birliklerini en üst seviyede tutmak istiyoruz"

476
Çanakkale Defterdarı Doğan Adıgüzel, Gelir Müdürü Sedat Vatansever ve Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz`i ziyaret etti. Çanakkale Defterdarı Doğan Adıgüzel ve beraberindeki heyet, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanına tebriklerini iletti. Ziyarette Ticaret Borsası`nın kent ekonomisinde önemli bir kuruluş olduğunu belirten Defterdar Adıgüzel, il ve ülke ekonomisi için iki kurum olarak her zaman işbirliğine hazır olduklarının belirtti. Gün içinde Çıplak Köyü Muhtarı Ufuk Göçoğlu ve Musaköy Muhtarı Salih Şahin, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz`i makamında ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Deniz`e hayırlı olsun temennisinde bulunan muhtarlar, yaklaşan Ziraat Odası seçimlerine ilişkin bilgiler verdi. Öte yandan Fikrin Atölyesi Firma Yetkilisi Orhan Koşar`da Başkan Deniz`i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
 
"Defterdarlıkla her zaman iyi ilişkiler içindeyiz"
Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ise; Çanakkale Defterdarı ve müdürlerin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Defterdar Doğan Adıgüzel ve bağlı bulunduğu birimlerle her zaman iyi ilişkiler içinde çalıştıklarını vurguladı. Başkan Deniz ayrıca daima kurumlar arası işbirliğini en üst seviyede tutmaya gayret ettiklerini belirterek, Ticaret Borsası adına yapılan ziyaret için Çanakkale Defterdarı ve heyetine teşekkürlerini sundu. 
 
Muhtarlar, Ziraat Odası seçimlerine katılacak
Başkan Deniz muhtarların gerçekleştirdiği ziyarete dair, "Değerli muhtarlarımız, genç kardeşlerim bugün ziyaretime gelerek beni son derece memnun etmiştir. Kendileri Ziraat Odası seçimlerinde yer alacaklarını belirttiler. Seçim süreci meşakkatli ve zor bir süreç. Kendilerine seçim çalışmalarında başarılar diliyorum" sözlerine yer verdi. 
 
Çanakkale Tanıtım Günleri görüşüldü
Fikrin Atölyesi Firma Yetkilisi Koşar, Borsa Başkanı Deniz`i makamında ziyaret ederek, Cumhuriyet`in 100.yıldönümü kapsamında Türkiye`nin manevi başkenti Çanakkale`nin tüm değerleri ve ilçeleri ile birlikte İstanbul`da Çanakkale Tanıtım Günleri adı altında gerçekleştirilmesi planlanan etkinliğe ilişkin görüşmede bulundu. Başkan Deniz, Firma yetkilisi Koşar`a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, çalışmalarında başarılar diledi.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş