Darıca, Dardanel’i ağırlıyor!

Maratonun ikinci yarısının ilk 9 maçında vasat bir görüntü sergileyip, 10 puan toplayan Kırmızı-Beyazlılar, bu kez deplasmanda başarılı olmak istiyor...

506
Bugün 13.30’da Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak müsabaka sonucu itibariyle iki takım adına da önem taşıyor...
 
Bu sezon mücadele verdiği 3.lig, 3. grupta beklenen sonuçları alamasa da, kimi zaman tehlikeli bölgenin üstünde, bazen de orta sıralarda yer bulan Çanakkale Dardanelspor bugün (21 Mart 2012 Çarşamba) saat 13.30’da Körfez’de ligin vasat ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Müsabaka hazırlıklarını tamamlayıp, dün yaptığı otobüs yolculuğunun ardından Darıca’ya giderek, müsabaka saatini beklemeye başlayan Kırmızı-Beyazlı takım, zorlu 90 dakikada inanç ve hırsla mücadele verip, Çanakkale’ye olumlu sonuçla dönmek istiyor.
 
Forvet oyuncuları Hüseyin Çolak ve Abuzer Toplu’nun formsuz olmaları nedeniyle sezon başından bu yana gol sorununu bir türlü çözemeyen, bu arada başarılı savunması ile ayakta kalan Çanakkale Dardanelspor’un ligin skorer ekibi Darıca Gençlerbirliği karşısında alacağı sonuç merakla bekleniyor.
 
Boğaz ekibi bu maçın ardından otobüsle Çanakkale’ye dönerek, 25 Mart 2012 pazar günü 13.30’da 18 Mart Stadı’nda karşılaşacağı Afyonkarahisarspor müsabakasına kanalize olacak. Bu maç, özellikle konuk Afyonkarahisarspor açısından “Kader maçı” niteliği taşıyacak.
 
Olay Spor
Paylaş