havadurum

Dardanel tur peşinde

Önceki sezonlarda yer aldığı Türkiye Kupası`nda pek çok başarıya imza atan Kırmızı-Beyazlı takım bir zafer daha yaşamak hedefiyle kupanın 3. kademe maçında PTT 1.lig ekibi Manisaspor`la karşılaşıyor.

376
Bugün 18 Mart Stadı`nda saat 13.30`da başlayacak maçı İstanbul Ulusal Hakemlerinden Emre Malok yönetecek. Ege`nin Siyah-Beyazlı takımıyla kozla-rını paylaşacak Boğaz ekibi, ev sahibi olmanın da getirdiği avantajla 4. tura yükselmek için mücadele verecek.
 
Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak müsabakada normal süre eşitlikle bitirse, maç 15`er dakikalık uzatma sürelerine gidecek. Uzatmalarda da beraberlik bozulmazsa kazananın belirleneceği seri penaltı vuruşlarına geçilecek.
 
 
Çanakkale Dardanelspor, önceki sezonlarda yine 3. ligde iken, Balıkesirli hakemler Nedim Göklü-Sebahattin Bitirim - Bekir Sekman üçlüsünün 18 Mart Stadı`nda yönettiği kupa maçında Süper Lig ekibi Ankaragücü`nü uzatmaların 103. dakikasında Mesut`un attığı ALTIN GOL ile 1-0 yenmiş ve tur atlamıştı. İşte, anılarda kalan o müsabakanın bir enstantanesi ...
Paylaş