havadurum

Dardanel transferi bekliyor

Mevcut futbolcu kadrosuyla sezonun ilk 9 haftasında görev yapan Tamer Tuna`nın ardından 7 maçtan buyana takımın başında bulunan Ahmet Duman`la da hedeflenen sonuçların uzağına düşen Kırmızı-Beyazlı takım 2.Lig Beyaz Grupta ilk yarının bitimine 1 hafta kala topladığı 11 puanla sonuncu sırada yer aldı.

645
 
Birinci transfer döneminde 2.lig için yeterli olacak futbolcu kadrosunu oluşturama-yan, bu nedenle de 16 haftası geride kalan maratonda sadece 1 galibiyet alabilen Dardanelspor, bu zaman diliminde oyna-dığı maçların 8`inde rakip fileleri hiç havalandıramadı.
Oynadığı 16 karşılaşmada sadece 9 gol ürete-bilen "Hakan (3), (Serkan (2), Ensar, Hüseyin, İlhan Faruk, İlker", buna karşın kalesinde 22 gole engel olamayan 11 puanlı Boğaz ekibi eksi 13 averajla da oldukça olumsuz bir performans sergiledi.
 
İlk yarının son maçında, 22 Aralık 2013 pazar günü Biga İlyas Bayram Stadı`nda Tokatspor`la karşılaşacak Dardanelspor Ocak 2014 ayındaki ikinci transfer dönemine odaklandı. Kırmızı-Beyazlı takımın bu ligin yükünü çekebilecek usta kramponlarla takviye edilmesi gerekiyor.
 
 
 
Duman “Saha kötüydü”
 
2-0`lık Gümüşhane maçı sonrası görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Ahmet Duman, futbol oynamaya elverişli olmayan buzlu zeminde mücadele verdiklerini belirterek “Bu deplasmana 5 oyuncumuzdan eksik bir kadro ile gittik. Müsabakanın başında sahanın bozuk olması nedeniyle 2 futbolcumuz sakatlandı. Değişiklik yapmak mecburiyetinde kaldık. Buna rağmen direnç gösterdik. Ama, bu puan almamıza yetmedi. Şimdi önümüzde ilk yarının son maçı var. Pazar günü Biga`da Tokatspor`u yenip, az da olsa rahatlamak istiyoruz” dedi.
Paylaş