Dardanel transferde seçici ....

Dış transferde dikkatli davrandıklarını ifade eden Kırmızı-Beyazlı takımın Futbol Direktörü Tamer Tuna, eksik mevkileri 3 ya da 4 tecrübeli oyuncu ile takviye edeceklerini söyledi.

897
Yeni sezonda 2.ligde mücadele verecek Çanakkale Dardanelspor transferde ince eleyip, sık dokuyor. Kırmızı-Beyazlı takımda Futbol Direktörü Tamer Tuna yaptığı açıklamalarda dış transfer ve yollarını ayırdıkları futbolcularla ilgili bilgiler verdi. Tuna dış transferde aceleci davranmadıklarını, şu ana kadar Armania Bielefeld kulübünden orta saha oyuncusu 1994 doğumlu genç milli Hakan Barış ile 4 yıllık mukavele imzaladıklarını ifade etti. Tuna şunları söyledi. “Dış transferde aceleci olmak istemiyoruz eksik mevkilerimize takviyeler yapacağız. Bunun için dikkatli davranıyoruz. Takip altına aldığımız gurbetçi oyunculardan bazıları ile sözleşme imzalayacağız. Bunun yanı sıra sezon içerisinde takip ettiğimiz futbolcular ile görüşmelerimiz devam ediyor. Genç kadromuza tecrübeli 3 veya 4 futbolcu transfer edeceğiz. Bu transferlerimizin yanı sıra gelecek vaad eden gurbetçi ve ülke içinden takip altında tuttuğumuz futbolcuların transferi de gerçekleşecek.”
Tuna sözlerinin devamında satış ve kiralık listesinde olan oyuncularla ilgili açıklamalarda bulundu. Tuna, satış listesinde olan ve kiralık vermek istedikleri oyunculara 2 nci ve 3 ncü lig takımından teklifler bulunduğunu, bunda da aceleci olmadıklarını, futbolcuların ve kulübün menfaatleri doğrultusunda önümüzdeki günlerde kararlarını vereceklerini söyledi.
Tuna, kadroda bulunan Erdi, İlker Sayan ve Yavuz Özsevim gibi futbolculara özellikle Süper Lig takımlarından teklifler geldiğini, ancak hedefler doğrultusunda bu futbolcuları 1 yıl daha kadroda tutacaklarını ifade etti.
Paylaş