havadurum

Dardanel tatile çıktı

Bu sezon 19 takımlı Spor Toto 3.lig, 3. grupta mücadele veren Tamer Tuna yönetimindeki Kırmızı-Beyazlı takım 36 hafta süreli maratonun bitimiyle birlikte izne ayrıldı.

449
Oynadığı 36 maçta 11 galibiyet, 13 beraberlik ve 12 mağlubiyet alıp, rakip fileleri 30 kez havalandıran Çanakkale Dardanelspor kalesinde 31 gol gördü. Topladığı 46 puanla klasmanı 12. sırada tamamlayan Boğaz ekibi Şampiyon Hatayspor’un ardından ligin en az gol yiyen takımı oldu. Kırmızı-Beyazlılar aynı zamanda kategorinin en az gol üreten üçüncü ekibi konumunda.
 
Hatayspor’un şampiyonluğu ile sonuçlanan ligde, Tarsus İdmanyurdu, Sancaktepe Belediyespor, Siirtspor ve Bursa Nilüferspor Play-Off maçları oynama hakkı elde etti. Bu 4 takımdan biri daha sezon hedefini gerçekleştirip, Türkiye 2. Ligine yükselecek. Sezon başında açıklanan statü uyarınca klasmanın son 4 sırasında kalan Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, Afyonkarahisarspor, Araklıspor ve Çarşambaspor kategoriye veda etti. Bu kulüpler yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde yer alacaklar....
Paylaş