Dardanel Silivri’nin konuğu

Yarın 13.30`da başlayacak karşılaşmada 3 puan
hedefleyecek Kırmızı-Beyazlı takım bugün Çanakkale’den ayrılıyor...

409
3 grup halinde 54 takımın katılımıyla oynanan 3.ligde ilk devre maçları yarın yapılacak 17. hafta karşılaşmaları ile tamamlanıyor. Bu sezon mücadele verdiği 3.lig, 2.grupta liderliğini sürdüren Aydınspor`la zirve yarışı yapan Çanakkale Dardanelspor, birinci yarının son maçında yine galibiyete uzanmak istiyor. Dış saha maçlarında elde ettiği parlak sonuçlarla "Deplasman Takımı" ünvanını alan Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetimindeki Kırmızı-Beyazlı ekip Silivrispor maçını da kazanarak başarılarına bir yenisini eklemek amacında. Cezalı İlhan Faruk`un forma giyemeyeceği müsabaka için bugün kentten ayrılacak Çanakkale Dardanelspor’da futbolcular Silivri`deki maçın ardından kısa süreli devre arası iznine çıkacak.
 
Maçı Levent Aktan yönetecek
Yarın Silivri Şehir Stadı`nda saat 13.30`da başlama düdüğü çalınacak Silivrispor - Çanakkale Dardanelspor maçını asli görevinde Polis olan İzmir`den Ulusal Hakem Levent Aktan idare edecek. Aktan`ın yardımcı hakemliklerinde Manisa`dan Erdinç Kırıcı ve yine İzmir`den Fırat Zengin bulunacak. Karşılaşmanın 4. hakemi İzmir`den Hakan Demir. Bu müsabakanın hakemi Levent Aktan son olarak 24 Kasım 2012 tarihinde Atatürk Stadı`nda oynanan ve 2-2`lik skorla sonuçlanan Balıkesirspor - Körfez Futbol Kulübü 2.lig maçında düdük çalmıştı. Karşılaşmada Nejat Sümer gözlemcilik görevi üstlenecek.
 
Çanakkaleli hakemler 2.lig maçında
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Çanakkale futbol klasman hakemlerine 2.lig, Beyaz grupta müsabaka yönetme görevi verdi. Buna göre, yarın (pazar) saat 13.30`da başlayacak Alanyaspor - İskenderun D.Çelikspor maçında Ulusal Hakem Zafer Koçbay görev yapacak. Koçbay`ın yardımcı hakemliklerinde Barış Baydemir ve Nazım Tüzümet bulunacak. Müsabakanın 4. hakemi Mustafa Köseoğlu.
 
3.Lig, 2.Grupta haftanın hakemleri
22 Aralık 2012 Cumartesi
13.30 Aydınspor 1923 - Menemen Belediyespor Burak Astar
13.30 Trabzon Kanuni Futbol Kulübü - Erzincan Refahiyespor Volkan Yanç
 
23 Aralık 2012 Pazar
12.30 Batman Petrolspor - Adıyamanspor Hakan Tezcan
13.30 Silivrispor - Dardanelspor Levent Aktan
13.30 Ümraniyespor - Kilimli Belediyespor Mutlu Dalbudak
13.30 İskenderunspor 1967 - Belediye Bingölspor Hasan Avcı
13.30 Hacettepe - Manavgat Evrenseki Serkan Özkan
13.30 Bursa Nilüferspor - Derince Belediyespor Tolga Kadaz
13.30 Gebzespor - Sivas Dört Eylül Belediyespor Cihat Çelikdağ
Paylaş