havadurum

Dardanel Sancaktepe’nin konuğu

Diyarbakır Kayapınar Bld.spor’u 2-0 yenerek çıkış başlatan Kırmızı-Beyazlılar bu kez İstanbul’da 3 puan arıyor...

705
Yarın İstanbul Sancaktepe Belediyespor’un Hakan Şükür Stadı’nda 13.30’da başlayacak müsabaka zorlu geçmeye aday. Karşılaşma ligin zirvesi ile orta sıralarını doğrudan ilgilendiriyor...
 
Bu sezon mücadele verdiği 3.lig, 3 grupta inişli çıkışlı bir grafik çizen Çanakkale Dardanelspor 2-0’ın rövanşında İstanbul’da Sancaktepe Belediyespor’la karşılaşıyor. Geçen hafta 18 Mart Stadı’nda kazandığı Kayapınar Belediyespor maçıyla başlattığı çıkışını deplasmanda da sürdürme hedefinde olan Kırmızı-Beyazlı takım bugün otobüsle kentten ayrılıyor.
 
Ev sahibi Sancaktepe Belediyespor’un klasmanda lider Hatayspor’un ardından 42 puanla ikinci sırada olması, Çanakkale Dardanelspor’un da üst basamaklara yükselmek için şiddetle puana olan gereksinimi nedeniyle müsabakanın zorluk seviyesi oldukça yüksek. Kategoride yer alan takımlar arasındaki puanların birbirine çok yakın olması karşılaşmaların final havası içinde geçmesine neden oluyor.  Bunun bilincindeki Kırmızı-Beyazlı ekip, Sancaktepe galibiyetiyle Play-Off’a bir adım daha yaklaşmak istiyor.
 
Çanakkale Dardanelspor bu maçın ardından 6’sı iç, 6’sı da dış sahada 12 maç daha yapacak. Boğaz ekibi sırasıyla Araklıspor, Üsküdar Anadolu (D), Y.Yozgatspor, Darıca Gençlerbirliği (D), Afyonkarahisar, Siirtspor (D), Erzurum Büyükşehir, Çarşambaspor (D), Aydınspor 1923, Pazarspor (D), Hatayspor, Beylerbeyi (D) ile karşılaşacak.
 
3. Lig 3 Grup Haftanın Müsabakaları (26 Şubat 2012 Pazar-13.30)
Sancaktepe Bld. - Dardanel
Erzurum Bld.  - Çarşamba
Siirtspor  - Aydınspor 1923
Afyonkarahisar - Pazarspor
Darıca Gençlb. - Hatayspor
Y.Yozgatspor  - Beylerbeyi
A. Üsküdar  - Tekirova Bld.
Araklıspor  - Ankara D.spor
Kayapınar Bld.  - Tarsus İd.Yrd.
(Nilüferspor Bay Takım)
 
Maç Özkan Çeliker’in
Yarın İstanbul’da oynanacak Sancaktepe Belediyespor – Çanakkale Dardanelspor maçını Denizli’de Doktor olan Ulusal Hakem Özkan Çeliker yönetecek. Çeliker son görevinde 1-0 sonuçlanan Belediye Bingöl – Kilimlispor müsabakasında düdük çalmıştı.
 
Özkan Çeliker’in yardımcı hakemliklerini Serdar Çiftçi ile Serkan Gülçer yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi  Halil Umut Meler. Maçın gözlemcisi Hüsnü Çöllü.
Paylaş