Dardanel lige döndü

Türkiye Kupası’nda Denizlispor’u 2-1 yenerek, 3. tura yükselen Kırmızı-Beyazlılar büyük bir başarıya imza attı. Moral değerler tavan yaptı...

462
Deplasmanda Denizlispor’u deviren Boğaz ekibi Türkiye Kupası motivasyonu ile yarın (pazar) ligde yine dış sahada Gebzespor’la karşılaşacak. Kastamonu’dan Ulusal hakem Bilal Kunt’un yöneteceği maçın başlama saati 15.00.
 
Tek maç eliminasyon sistemine göre, Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanan Türkiye Kupası 2. tur müsabakasında Denizlispor’u ikinci yarıda İlhan Faruk ve Erhan Karayer’in attığı gollerle saf dışı bırakan Çanakkale Dardanelspor, yoluna çift kulvarda devam ediyor. Yer aldığı 3.lig, 2. grupta 30 Eylül 2012 pazar günü (yarın) Gebze Alaattin Kurt Stadı’nda Gebzespor’la karşılaşacak Tamer Tuna yönetimindeki Kırmızı-Beyazlılar bu karşılaşma için bugün Çanakkale’den ayrılacak. 34 haftalık maratonun ilk 3 maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi alarak 4 puan toplayan 8. sıradaki Çanakkale Dardanelspor, 3 puanla 14. basamakta bulunan Gebzespor karşısına kazanma parolası ile çıkacak. Bu sezon lig ve kupada deplasmanlarda oynadığı Trabzon Kanuni Futbol Okulu takımı ile Yalova Altınova Belediyespor ve PTT 1.lig ekibi Denizlispor’u mağlup eden Çanakkale Dardanelspor’un Gebze deplasmanından da galibiyetle dönmesi bekleniyor.
Paylaş