Dardanel keyifli

Ligin ikinci yarısında giderek açılan Kırmızı-Beyazlı takım 4-3’lük Erzurum Bş.Bld.spor galibiyetiyle iyice rahatladı...

496
Çanakkale Dardanelspor’da mevsimle doğru orantılı olarak bahar havası esmeye başladı. Ligin ilk yarısında gol sorunu nedeniyle bocalayan, ancak maratonun ikinci devresinde bu problemini de çözdükten sonra puanları üçer, üçer toplayan Kırmızı-Beyazlı takım sezonun bitimine 5 maç kala artık çok rahat. Erzurum galibiyetiyle puanını 42’ye çıkarıp, klasmanın 12. sırasında yer alan Çanakkale Dardanelspor, ikili averajda da pek çok takıma karşı üstünlük sağladı.
 
Son düzlükte ikisi iç, üçü dış sahada beş karşılaşma “Çarşambaspor (D), Aydınspor 1923, Pazarspor (D), Hatayspor, Beylerbeyi (D)” daha oynayacak Kırmızı-Beyazlı takım çok zor olsa da Play-Off  hedefine ulaşmak için kıyasıya mücadele verecek.
 
Çanakkale Dardanelspor’da haftalık rutin çalışmalar teknik heyet yönetiminde bugün Barbaros tesislerinde başlıyor. Boğaz ekibi 15 Nisan 2012 pazar günü deplasmanda ligden düşmesi hemen hemen kesinleşen sonuncu sıradaki Çarşambaspor’un konuğu olacak. İlk yarıda 18 Mart Stadı’nda oynanan maçta Çanakkale Dardanelspor Çarşambaspor’u Yavuz Özsevim, İlker Sayan ve Umut Doğru’nun golleriyle 3-0 mağlup etmişti.
Paylaş