Dardanel inançlı...

Pazar günü 18 Mart Stadı’nda 13.30’da başlayacak maçta Antalya’nın 3.lig temsilcisi Tekirova Belediyespor’u konuk edecek Kırmızı-Beyazlılar mutlak galibiyete odaklandı...

802
Bu sezon yer aldığı 3.lig, 3. grupta ikinci yarının ilk maçında iç sahada Güney ekibi Tekirova Belediyespor’la  karşılaşacak Çanakkale Dardanelspor tüm konsantrasyonuyla bu zorlu puan mücadelesine hazırlanıyor.
 
Antalya Belek kampını tamamladıktan sonra devre arası üçüncü etap çalışmalarını Barbaros tesislerinde sürdüren Kırmızı-Beyazlı takım sabır, hırs ve inançla bu müsabakaya kanalize oldu. Sahaya mutlak kazanma hedefiyle çıkacak Çanakkale Dardanelspor, elde edeceği galibiyetle son iki maçtaki gol suskunluğuna son vermek istiyor.
 
Antrenmanlarını kendi tesislerinde sıkı bir tempoda devam ettiren Boğaz ekibinde teknik heyet futbolcularını kritik maça fiziksel olduğu kadar zihinsel ve ruhsal açılardan da adapte ediyor. Çanakkale Dardanelspor ile Tekirova Belediyespor arasında Tekirova’da oynanan ilk yarı maçı 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı. Rövanş niteliği taşıyan karşılaşmaya Güney ekibinin de iddialı şekilde geleceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.
 
18 maçtan oluşan ilk yarı sonunda Çanakkale Dardanelspor topladığı 23 puanla klasmanda 10. sırada yer alırken, Tekirova Belediyespor elde ettiği 21 puanla 14. basamakta, tehlikeli bölgenin hemen üstünde bulunuyor. Tekirova Belediyespor  ilk yarıda aldığı 4 galibiyetle ligin en az kazanan takımları arasında gözüküyor. Pazar günü 18 Mart Stadı’nda gösterime girecek bu müsabakayı Başkan Niyazi Önen’in de izlemesi bekleniyor.
 
3 futbolcu transfer edildi
Çanakkale Dardanelspor kadrosunu üç yeni isimle güçlendirdi. Kırmızı-Beyazlı takım Antalya Belek kampında sınadığı stoper Onur Koçak (Darıca Gençlerbirliği), forvet İskender Karnapoğlu (Lüleburgaz) ve Fransa’dan hücum oyuncusu Fatih Şahin’i renklerine bağladı.
 
Olay Spor
Paylaş