havadurum

Dardanel'in Yükselişi Devam Ediyor!

Çanakkale ve Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri olan Dardanel, "Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi" araştırmasında büyük bir yükseliş sergileyerek geçen seneye göre 30 basamak atlayarak 197. sırada yer aldı. 

982

Ekonomist Dergisi'nin 2022 verilerini değerlendirdiği bu liste, Anadolu'nun iş dünyasının kilit noktalarını ortaya koydu. Dardanel, sürdürülebilir büyüme ve yatırım hedeflerine odaklanarak bölgesine ve ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor. Şirket, sektörlere göre dağılımda ise 42. sırada yer alarak sektörel başarıda da önemli bir konum elde etti.

30 basamak yükseldi

2022 verilerinin değerlendirildiği Anadolu 500 listesinde Dardanel, geçen seneye göre 30 basamak yükselerek 197. sırada yer aldı. Dardanel sürdürülebilir büyümedeki azmi ile güçlü performansını bir kez daha ortaya koydu.

"Tüm ülkenin ekonomik büyümesine sağladığı katkı ile öne çıkıyor"

Dardanel, aynı zamanda gıda sektörü ile birlikte Türkiye'nin ekonomik dengelerinde önemli bir aktör olarak, sadece Anadolu'nun değil, tüm ülkenin ekonomik büyümesine sağladığı katkı ile öne çıkıyor. Dardanel, Anadolu'nun gücünü ve potansiyelini temsil eden bu prestijli sıralamada elde ettiği konumundan adlığı güçle bölgesel ve ulusal ekonomiye katkıda bulunmaya devam edecek.(Haber Merkezi)

Paylaş