Dardanel galibiyet peşinde!

Yarın 7 Eylül Stadı`nda 15.00`de Turgutluspor`la karşılaşacak Tamer Tuna yönetimindeki Kırmızı-Beyazlı takım müsabaka hazırlıklarını tamamladı

729
Mücadele verdiği 2.lig Beyaz Grupta ilk 4 haftada 1 yenilgi ve 3 beraberlik alan 3 puanlı Dardanelspor 5. maçında yarın Turgutluspor`un konuğu oluyor. Oynadığı müsabakalarda rakiplerine pek pozisyon vermemesine rağmen bireysel hatalar nedeniyle hedeflediği sonuçları alamayan Kırmızı-Beyazlı takım 7 Eylül Stadı`na bu kez 3 puan parolası ile çıkacak. Haftalık rutin çalışmalarını tamamlayan Dardanelspor bugün kentten ayrılacak. Futbol Direktörü Tamer Tuna sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Takımda eksik futbolcunun bulunmadığı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı takım bu maçın ardından Çanakkale`ye dönecek ve hafta arası mesaisinde 9 Ekim 2013 çarşamba günü Biga İlyas Bayram Stadı`nda saat 15.00`de İstanbul ekibi Gaziosmanpaşa ile karşılaşacak. Dardanelspor ligin akışı içinde fikstür gereği 13 Ekim 2013 pazar günü deplasmanda İnegölspor`un konuğu olacak.
 
 
Maçı Tolga Şinoforoğlu yönetecek
Yarın 7 Eylül Stadı`nda Turgutluspor ile Dardanelspor arasında oynanacak 2.Lig Beyaz Grup. 5 hafta maçını Kütahya`da asli görevinde Eğitimci olan Ulusal Hakem Tolga Şinoforoğlu idare edecek. Şinoforoğlu`nun yardımcı hakemliklerini yine Kütahya`dan Zekeriya Bakıntaş ile Gökmen Canlıdiş yapacak. Müsabakada 4. hakemlik görevini Bursa`dan Özgür Sezgin üstlenecek. Karşılaşmanın gözlemcisi Ahmet Şahin. Federasyon temsilcisi Seyfi Eroğlu. Bu maçta düdük çalacak Tolga Şinoforoğlu 25 Eylül 2013 tarihindeki son görevinde Keçiörengücü ile Bandırmaspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçını yönetti. Bu karşılaşmayı Bandırmaspor 2-1 kazanarak 3.tura yükseldi.
Paylaş