Dardanel full time

Yeni sezona tam kadro halinde "Merhaba" diyen Kırmızı-Beyazlı takım çalışmalarını kendi tesislerinde günde çift antrenmanla sürdürüyor.

762
Bir hafta önce uzun sakatlıklar yaşayan ve az müsabaka oynamış futbolcuların başladığı antrenmanlara tüm futbolcular katıldı. Sezonun tam kadro olarak yapılan ilk antrenman öncesinde tesislerde kurban kesilirken, ardından yaklaşık 1.5 saat süren bir çalışma yapıldı. 
Futbol Direktörü Tamer Tuna nezaretinde yapılan çalışmalarda futbolcuların istekli ve hazır olmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Çanakkale Dardanelspor yeni sezon hazırlıklarına sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yaparak devam edecek. Çanakkale Dardanelspor Futbol Direktörü Tamer Tuna yaptığı açıklamada oyuncuların performansından son derece memnun olduğunu belirtirken, transfer çalışmalarının devam ettiğini, önümüzdeki günlerde imzaların olacağını ifade etti. Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetiminde Barbaros Tesisleri`nde yapılan antrenmana yeni transferler Hakan Barış ve Ensar Enes ile altyapıdan A takıma dahil edilen Ozan da katıldı. Sezon hazırlıklarının tamamını Çanakkale’de sürdüreceklerini, ilk aşamada oyunculara kondisyon yükleyeceklerini belirten Tuna, "Zor bir ligde mücadele edeceğiz. Bunun için iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Çok koşan bir takım yaratmak hedefindeyiz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yürüteceğiz" dedi.
 
Paylaş