havadurum

Dardanel fikstür avantajlı

Spor Toto 3.lig, 2.grupta şampiyonluk yarışı tüm hızıyla sürüyor. Maratonun bitimine 10 maç kala alınabilecek 30 puan daha bulunuyor. Lig köprüsünün altından çok suların akacağı da kesin.

961
Kırmızı-Beyazlı takımın 2.lige yükselme yolunda rakibi Aydınspor 1923`e göre, önemli bir fikstür avantajı bulunuyor. Boğaz ekibi 10 maçın 6`sını evinde oynarken, 4 kez de deplasmana çıkacak. Dış sahalarda sırasıyla Erzincan Refahiyespor, Kilimli Belediyespor, İskenderun 1967 ve Ümraniyespor`la karşılaşacak. Buna karşın, oldukça zorlu bir müsabaka programıyla karşı karşıya olan lider Aydınspor 1923 takımı Adnan Menderes Stadı`nda 4 maç oynarken, 6 kez de deplasmanda mücadele verecek. Ege`nin Siyah-Beyazlı takımı dış sahalarda Ümraniyespor, Bursa Nilüferspor, Belediye Bingölspor, Gebzespor, Adıyamanspor ve Menemen Belediyespor`un konuğu olacak. Bu fikstür programı uyarınca, Çanakkale Dardanelspor rakibini göre oldukça avantajlı.
 
4 günde 2 maç
Deplasmanda oynadığı Sivas 4 Eylül Belediyespor maçını geride bırakan Çanakkale Dardanelspor zorlu bir maç trafiği ile karşı karşıya. Kırmızı-Beyazlılar fikstür uyarınca, 25. hafta maçında 6 Mart 2013 çarşamba günü saat 13.30`da 18 Mart Stadı`nda Menemen Belediyespor`la karşılaşacak. Bu müsabakadan 2 gün sonra yine deplasmana çıkacak Çanakkale Dardanelspor 10 Mart 2013 pazar günü 13.30`da bu kez kozlarını Erzincan`da Refahiyespor`la paylaşacak.
 
OLAY SPOR
Paylaş