Dardanel doludizgin!

Kupa ve ligde art arda oynadığı 4 maçı kazanan Kırmızı-Beyazlılar rakiplerine korku vermeye devam ediyor. Denizli, Gebze, Batman Petrol galibiyetlerine Adıyaman’ı da ekleyen Boğaz ekibi rakipleri arasında fark yarattı. Grubunda zirveye demir attı.

410
Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetiminde sezona başarılı başlangıç yapıp, haftalar ilerledikçe olumlu sonuçlara imza atan Çanakkale Dardanelspor yoluna çift kulvarda devam ediyor. 6. haftası geride kalan ligde 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi alarak 13 puan toplayan Kırmızı-Beyazlı takım mücadele verdiği 3.lig, 2. grupta zirveyi eş puanlı Aydınspor 1923`le paylaşıyor.
 
Bu sezon ilk kez çok sayıda takımın katılımıyla oynanan Ziraat Türkiye Kupası`nda Yalova Altınova Belediyespor`u ve ardından PTT 1.ligin güçlü ekibi Denizlispor`u dış sahalarda yenerek eleyen Çanakkale Dardanelspor kendisinden beklenen başarının üstüne çıkarak, şimdiden çıtayı yükseltti.
 
34 hafta süreli uzun maratonda, lig köprüsünün altından daha çok suların akacağı kesin ama, görünen ve bilinen bir gerçek var ki, Kırmızı-Beyazlı takım grubunun en önemli şampiyon adayı olarak belirginleşti.
 
Çanakkale Dardanelspor 21 Ekim 2012 pazar günü 18 Mart Stadı`nda klasmanda 12 puanla üçüncü sırada bulunan ciddi rakip Sivas 4 Eylül Belediyespor`la karşılaşacak. Gençliği ile tecrübesinin tezahürü olarak lig ve kupayı bir arada götürmek isteyen Kırmızı-Beyazlıların 18 Ekim 2012 perşembe günü yapılacak eşleşmelerde Ziraat Türkiye Kupasındaki rakibi belli olacak. Tek maç eliminasyon sistemine göre 31 Ekim 2012 tarihinde oynanacak 3. tura Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor ve Eskişehirspor`un dışında kalan Süper Lig takımları da katılacak. Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetimindeki Boğaz ekibi haftalık rutin çalışmalarına bugün Barbaros tesislerinde start veriyor.
 
CAHİT GÖVEREN
Paylaş