Dardanel’in konuğu Y. Yozgat

Kırmızı-Beyazlı takım, ilk 5 hedefli İç Anadolu ekibiyle bugün 18 Mart Stadı’nda 13.30’daki puan mücadelesinde karşı karşıya geliyor...

550
 
Yimpaş Yozgatspor
 
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi haftası nedeniyle 3.lig, 3. grupta  3 gün öne alınan Çanakkale Dardanelspor – Yimpaş Yozgatspor maçı bugün (15 Mart 2012 perşembe ) oynanıyor. Geçen hafta İstanbul’da Anadolu Üsküdar 1908 takımına kaybolan sürelerin oynandığı dakikalarda kalesinde gördüğü golle 1-0 yenilen Kırmızı-Beyazlı takım bu kez şeytanın bacağını kırıp, kazanmak istiyor.
 
Çanakkale Dardanelspor ligde kendisine 13. sırada yer bulurken, yaptığı 26 maçta 32 puan topladı. Boğaz ekibi, kategorinin en az gol atan (18) ve en az gol yiyen (19) takımı olarak dikkat çekiyor. Buna karşın, Play-Off mücadelesi veren 6. basamaktaki Yimpaş Yozgatspor  genelde istikrarlı bir grafik çiziyor. 27 maçta 10 kez kazanan, 10 defa berabere kalıp, 7 kez de mağlup olan İç Anadolu temsilcisi topladığı 40 puanın karşılığı olarak 28 gol atıp, kalesinde 29 gol gördü.
 
Neresinden bakılırsa bakılsın zorluk seviyesi yüksek olan müsabakaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak Çanakkale Dardanelspor, kazanması durumunda iyice rahatlayıp, orta sıralara doğru yelken açacak. Sezonun ilk yarısında iki takım arasında Yozgat’ta oynanan karşılaşma Yimpaş Yozgatspor’un 2-1 galibiyetiyle sona ermiş, Çanakkale Dardanelspor’un tek golünü Hüseyin Çolak atmıştı.
 
Cahit GÖVEREN
Paylaş