Dardanel’in konuğu Erzurum Bş. Bld.

Kırmızı-Beyazlı takım yarın 18 Mart Stadı’nda 14.30’da Dadaşlarla karşı karşıya geliyor. Müsabakanın zorlu geçmesi bekleniyor...

921
Son haftalardaki başarılı gidişatını Siirtspor deplasmanında  2-1 mağlup olup, inkıtaya uğratan Çanakkale Dardanelspor yarın evinde bir başka dişli takım Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşıyor. Düşme hattının uzağında olan Çanakkale Dardanelspor’un bu müsabakayla yeniden çıkış yakalayarak, klasmanın üst sıralarına yükseleceği sanılıyor. Sezon başındaki gol problemini de çözerek, daha etkili futbol sergileyen Kırmızı-Beyazlı takımın ilk yarıdaki 3-0’lık yenilginin rövanşını alması bekleniyor.  Antrenör Tamer Tuna yönetiminde haftalık rutin antrenmanlarını tamamlayan ve bugün de yapacağı ter idmanıyla Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı çalışmalarına nokta koyacak Çanakkale Dardanelspor’un sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı biliniyor.
 
Maç Hüseyin Altıntaş’ın
Yarın 18 Mart Stadı’nda oynanacak Çanakkale Dardanelspor – Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını Uşak İl’inden Ulusal Hakem Hüseyin Altıntaş yönetecek. Altıntaş, son görevinde 16 Mart 2012 tarihinde Diyarbakır’da ev sahibi takımın 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan  Kayapınar Belediyespor – Sancaktepe Belediyespor maçını yönetmişti. Yarınki maçta Hüseyin Altıntaş’ın yardımcı hakemliklerini Tolga Atsan ve Tunahan Erdem yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Serkan Tekin. Müsabakanın gözlemcisi Namık Orhan.
Paylaş