Dardanel’e sevgi seli...

Bin dolayında futbol sever futbolun meyvesi olan golü göremedi ama, Boğaz ekibinin sergilediği oyundan da memnun kaldı. Safa ile penaltı vuruşundan yararlanamayan Dardanelspor Kırklarelispor`a karşı golsüz eşitliği bozamadı

952
 
Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele veren Dardanelspor maratonun ikinci maçından da beraberlikle ayrıldı. Biga İlyas Bayram Stadı`nda coşkulu bir taraftar topluluğu önünde genelde baskılı bir futbol sergileyen Kırmızı-Beyazlı takım yakaladığı fırsatları cömertçe harcadı. Müsabakanın 16. dakikasında İlker`in düşürülmesi ile kazanılan penaltı vuruşunu kullanan Safa topu kaleciye teslim etti. Tribün desteği altında sağlı sollu ataklar geliştiren Dardanelspor, karşılaşmanın ikinci yarısında da topu ağlarla buluşturamayınca sahadan 1 puan alarak ayrıldı.
 
 
Rota İzmir
Kırmızı-Beyazlı takım maratonun üçüncü haftasını Ege`de geçirecek. 22 Eylül 2013 pazar günü köklü bir mazisi olan Göztepe ile karşı karşıya gelecek Dardanelspor`da rutin çalışmalar bugün başlayacak. Dış sahalarda başarılı sonuçlara imza atan Boğaz ekibinin İzmir`den de olumlu bir sonuçla dönmesi bekleniyor. 2.Lig Beyaz grupta, 2.hafta sonunda 11. basamaktaki Dardanelspor`un 2 puanı bulunurken, Göztepe 1 puanla 14. sırada yer aldı.
Paylaş