Dardanel’de rota Darıca

Kırmızı-Beyazlı takım 21 Mart 2012 çarşamba günü deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’nin konuğu olacak...

548
18 Mart Stadı’nda, etkili oynadığı maçta, pek çok gol pozisyonundan yararlanamayan ve Yimpaş Yozgatspor’la 2-2 berabere kalıp, 1 puanla yetinen Çanakkale Dardanelspor, hafta içi mesaisinde yarından sonra Körfez ekibi Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. 3.lig, 3. grubun orta sıralarında yer alan takımların yapacağı mücadelenin çekişmeli geçmesi bekleniyor. Bu müsabaka için bugün hazırlıklarını tamamlayacak Kırmızı-Beyazlılar yarın sabah saatlerinde otobüsle Darıca’ya hareket edecek.
 
Son oynadığı maçta final pası üretme ve son vuruş eksikliğini gidermede aşama kaydettiği görülen Çanakkale Dardanelspor, Darıca Gençlerbirliği karşısına mutlak puan ya da puanlar için çıkacak. Darıca Gençlerbirliği’nin açık futbol sergileyerek çok atıp, çok gol yemesi, buna karşın Kırmızı-Beyazlıların az atıp, az gol yemesi müsabakayı şimdiden ilginç bir duruma sokuyor.
 
Çanakkale Dardanelspor, Darıca Gençlerbirliği deplasmanından döndükten sonra, ligin akışı içinde 25 Mart 2012 pazar günü 18 Mart Stadı’nda saat 13.30’da Çanakkaleli Teknik Direktör Mustafa Meteertem’in çalıştırdığı Afyonkarahisar ile karşılaşacak. Çanakkale Dardanelspor ligin ilk yarı maçlarında Darıca Gençlerbirliği ile 1-1 (Gol İlker Sayan), Afyonkarahisarspor’la 0-0 berabere kalmıştı.
Paylaş