Dardanel’de hedef: 3 puan

Sezona Aydınspor 1923 deplasman beraberliği ile başlayan Kırmızı-Beyazlı takım Kırklarelispor maçına galibiyet parolası ile kanalize oluyor...

1384
Kadrosunu genç ve yetenekli futbolcularla takviye eden, transfer döneminin son gününde de Beşiktaş`tan savunma oyuncusu Atınç`ı renklerine bağlayan Dardanelspor ikinci hafta maçı için çalışmalarını sürdürüyor. Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetiminde pazar günü konuk edeceği Kırklarelispor maçına odaklanan Kırmızı-Beyazlılar antrenmanlarını çok yönlü devam ettiriyor. Muhtemelen Biga İlyas Bayram Stadı`nda oynanacak puan mücadelesinde iç saha avantajını değerlendirip, sezonun ilk galibiyetine imza atmak isteyen Dardanelspor 3 puan için oldukça istekli.
 
 
Tuna takımından memnun
Ligin ilk maçında Aydın deplasmanından puan çıkarkan Dardanelspor`un Futbol Direktörü Tamer Tuna, oyuncuların adaptasyonu ve veriminden memnun olduğunu söyledi. Tuna, yaptığı açıklamada, sezon başlangıcı adına kendileri açısından iyi bir maç oynadıklarını söyledi. Geçen yıldan tanıdıkları bir rakiple oynamanın kendileri için avantaj olduğunu belirten Tuna, "Oyuncularım maç boyunca iyi bir performans sergiledi. Genç futbolcularımızın ilk defa profesyonel ligde oynayacak olmaları, takıma adına neler verebileceğini göstermeleri bizim için önemliydi. Bu yönde istediğimizi aldık" diye konuştu. Kazanmanın öz güven adına önemli olduğunu da dile getiren Tuna, "Oyuncularımın adaptasyonu ve veriminden memnunum" dedi. Tamer Tuna, bu hafta Kırklarelispor ile Biga İlyas Bayram Stadı`nda oynayacaklarını ifade ederek, "Kırklarelispor çok tanıdık bir ekip değil. Ligin önemli bir takımı niteliğindeler. Güçlü bir takımı yenerek lige başlangıç yaptılar. Biz de kendi sahamızdaki ilk maçımızı kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.
Paylaş