havadurum

Damak Tadınız Yörükoğulları

Yörükoğulları Unlu Mamulleri Çanakkale halkının damak tadı oldu. İşletme Sahibi Ramiz Kılçık, unla yapılabilecek tüm ürünleri yaparak halkın beğenisine sunduklarını ifade etti.

860
 
Dört yıl önce açılan Yörükoğulları Unlu Mamulleri farklı çeşitleri ve tadıyla Çanakkale halkından büyük ilgi görüyor. Simit’in yanı sıra, Kaşarlı, Peynirli, Sosisli, Zeytinli poğaça çeşitleri ve Kıymalı, Peynirli, Patatesli, Ispanaklı böreklerin yanı sıra baklava ve Höşmerim tatlısını Çanakkalelilerin beğenisine sunuyor.
 
İşletme Sahibi Ramiz Kılçık, Çanakkale halkına en iyi tadı en kaliteli şekilde sunduklarını ifade etti. Kılçık, unla yapılabilecek her şeyi yaptıklarını ifade ederek şunları söyledi; “Başta simit olmak üzere unla yapılan tüm çeşitleri işyerimizde barındırıyor ve halkımızın beğenisine sunuyoruz. Büyük ilgi görüyoruz. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
 
 
Höşmerim Tatlısının büyük ilgi gördüğünü ifade eden Arzu Kılçık da “Höşmerim tatlısı hafif bir tarif olduğundan yaz ve kış aylarında, her mevsim rahatlıkla hazırlanabilir” dedi. Vatandaşların tatlıya büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Kılçık; “Höşmerim lor peyniriyle yapılan yöresel bir lezzettir. Lor peyniri en tuzsuz, en hafif peynir türlerinden biri olduğundan sağlık sorunu olsun olmasın herkes tarafından ve perhiz yapan kişiler tarafından rahatlıkla tüketilebilir. Höşmerim hafif tadı ve farklı içeriğiyle akşam yemeği davetlerinden sonra tatlı ikramı olarak ve günlerde hazırlanan ikramların arasında rahatlıkla servis edilebilir” diye konuştu.
Paylaş