havadurum

D2 güvenlikte Türkiye markası oluyor

Çanakkale’de onuncu yılını geride bırakan D2, güvenlik sistemlerinde ortaya koyduğu işlerlik ve güvenle Türkiye markası olma yolunda hızla ilerliyor.

1021
 
 
Güvenlik sistemleri konusunda deneyimli firma D2, projelendirme, kurulum, kurulum sonrası teknik servis ve bakım hizmetleri konusunda Çanakkale sınırları dışına taşmış durumda. Bürosan (Manisa) Arçelik (İzmir) İncer Hazır Beton – Koyuncu A.Ş. (Konya)  gibi Türkiye’nin çeşitli kentlerini de hizmet veren D2, Çanakkale firmaları için ise daha avantajlı fiyatlar sunuyor.
 
Güvenli Beton, Emşioğlu Otomotiv, Tamal gibi Çanakkale firmalarının da güvenliğini sağlayan D2; Kamera alarm sistemleri, kapı otomasyonları, araç takip sistemleri görüntülü diafon gibi geniş bir yelpazede hizmet veriyor.
 
D2’nin bir de Çanakkalelilere çağrısı var: “Kendini güvende hissetmenin maddi bedeli ise düşündüğünüzden çok daha uygunken bir de Çanakkale’de yaşıyorsanız hayır diyemeyeceğiniz fiyatlarla karşılaşacaksınız. D2 Kurumsal kimliğinin yanında, merkezi Çanakkale’de olması bu bölgedeki fiyatlarda ekstra indirim sağlıyor”
 
Barbaros Mahallesi Troya Caddesi üzerinde no 107’ de hizmet veren D2 sizleri bekliyor.
Telefon  0286 211 00 32
Paylaş