havadurum

ÇYDD Çanakkale Şubesi Öğrencisi Deniz Şevin Şentuna, Türkiye Yüzme Arenasında Parlıyor

ÇYDD Çanakkale Şubesi'nin öğrencisi ve Milli Takım sporcusu Deniz Şevin Şentuna, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen yüzme yarışmalarında gösterdiği üstün başarıyla dikkat çekiyor.

664

Çanakkale'nin gururu Deniz Şevin Şentuna, her yıl başarı çıtasını yükselterek, Aralık ayında Antalya Çanakkale'de gerçekleştirilen yarışmalarda 50 metre Kelebek, 50 metre Sırtüstü, 50 metre Kurbağalama, 50 metre Serbest, 100 metre Kurbağalama, 100 metre Sırtüstü ve 100 metre Serbest stil yüzme kategorilerinde Türkiye 1.si olarak altın madalya kazandı. İlkokul yıllarından bu yana ÇYDD Çanakkale Şubesi'nin desteklediği ve bir antrenör hocanın nezaretinde farklı stillerde yüzme yeteneklerini geliştiren Deniz Şevin Şentuna, bu yıl elde ettiği başarılarla Çanakkale ili, Marmara Bölgesi ve Türkiye genelinde önemli derecelere imza attı. Bu başarılar, ona Milli Takım ve Devlet Sporcusu unvanını kazandırdı.

Özel eğitimine devam ederken, TOSSFED tarafından Antalya'da düzenlenen yüzme yarışmalarında Çanakkale'yi gururla temsil eden Deniz Şevin Şentuna, 7 birincilikle döndü. Geçmiş yıllarda Avrupa düzeyinde elde ettiği dereceler ve madalyalarla adını duyuran genç sporcu, Türkiye'nin yüzme arenasında parlak bir kariyere sahip olduğunu bir kez daha kanıtladı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş