CUMPA AVM gibi...

11 ayın sultanı Ramazan ayının başlamasıyla birlikte pazarda hareketlilik başladı. Başta gıda olmak üzere giysi sektöründe Ramazan heyecanı yaşanıyor.

882
 
Ramazan Bayramı öncesi pazara akın eden vatandaşlar ekonominin canlanmasına neden oldu. Her türlü ihtiyacın karşılandığı ve ucuz ürünlerin kapış kapış satıldığı Cuma Pazarı, Ramazan ayında satış anlamında AVM’leri solladı. Sabah saatlerinde pazara koşan vatandaşlar, Ramazan Bayramı hazırlıklarına erken başlarken, pazarda ucuza satılan giysiler ise kapış kapış satıldı.
 
Kentte Ramazan alışverişi için vatandaşlar fiyatların uygun olması nedeniyle Cuma Pazarı’nı tercih ediyor. Genel anlamda sebze ve meyvelerini pazardan alan vatandaşların, Ramazan Bayramı alışverişlerini de pazardan yapması dikkat çekti. Birçok ürün çeşidini barındıran pazarda giyim bölümü tüketicilerden büyük ilgi gördü. Dün kurulan pazar da tezgâh açan giyimciler, uygun fiyata ürünler satarak cazibe yaratırken, her gelir düzeyinden vatandaşın geldiği pazarda giysi ürünlerinin bulunduğu tezgahlar hiç boş kalmadı. Ucuza satılan ürünleri almak için adeta birbirleriyle yarışan vatandaşlar, kendileri uygun giysileri seçerek bol bol alışveriş yaptı. Yaşanan yoğunluk ve artan satışlar ise pazar esnafına yaradı.
Paylaş