Cumhuriyeti parçalamak her baba yiğidin harcı değil

İşçi Partisi yeni taşındığı Merkez İl binasının açılışında basın toplantısı düzenledi.

566
İşçi Partisi Genel Sekreteri Osman Yılmaz yaptığı basın açıklamasında ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendirerek : “Bizim işimiz zor, önümüzde uzun mücadele var. Ama ABD’den ultimatom alan Başbakan Erdoğan’ın durumu daha zor. Cumhuriyet’i parçalamak gibi bir sorumluluk aldı, Cumhuriyeti parçalamak her babayiğidin harcı değildir. Millet bunun farkında ve bu gidişe bir dur diyecek” dedi.
 
Yılmaz yeni binanın açılışında katkı sunan Dr.Zafer Doğan’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında günümüzde İşçi Partisinin emperyalizmin ve onun ülkemizdeki iş birlikçilerinin hedefi olduğunu belirterek, Çanakkale ili için İşçi Partisinin varlığının ayrı bir önemi olduğunu vurguladı. Partinin genel merkez yönetim kadrolarının büyük kısmının ve Genel Başkanlarının AKP ve Gülen Cemaatinin içine sızdığı yargı tarafından yıllardır tutsak edildiğini söyleyen Yılmaz: “Buna rağmen mücadelesini eksiksiz devam ettiren partimiz iktidar alternatifidir” İşçi Partisinin bugün "Atatürk`te Birleşelim" sloganı ile "Ergenekon, balyoz, işsizlik, ekonomik sıkıntılar, Suriye dostluğu ve füze kalkanı gibi emperyalist ülkelerin dikte ettiği konulara karşı mücadelesini sürdürdüğünü ve ülkenin çeşitli il ve ilçelerinde "Milli Anayasa Formları" düzenleyerek halkı aydınlatma görevini üstlendiğini belirten Yılmaz konuşmasında muhalefete de yüklendi. Yılmaz diğer muhalefet partilerinin ulusal çıkarlar yerine, iktidarın değirmenine su taşıması olarak değerlendirilebilecek politikaları izlediğini belirterek, bu nedenle kitle uyanışının önünde tek örgütlü mücadelenin İşçi Partisi tarafından verildiğini söyledi.
 
Yılmaz: “Yurtsever, Atatürkçü ve tam bağımsızlıkçı her aydın ve hassas olan her vatandaşın yeri kuşkusuz İşçi Partisidir” derken: “Ülke gidişinden kaygılı her yurtsevere tek tek sesleniyorum. Bize katılın varlığınızla bize güç verin. Göreceksiniz kurulacak Milli bir hükümetle iş birlikçi anlayış yaptığı yolsuzluklarla beraber yok olacaktır. Kutsal mücadelemizde İl Başkanlığının yeni yeri bize şevk verecektir” dedi.
Paylaş