havadurum

Cumhuriyet’in 100. Yılında Gelibolu’da Sanat Şöleni

Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gelibolu’da sanat şöleni yaşandı. Ünlü sanatçılar Orhan Aydın, Levent Üzümcü, Dengin Ceyhan ve Gülcan Altan’ın katılımıyla gerçekleştirilen “Yaşasın Cumhuriyet” adlı program, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

1144

Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gelibolu Belediyesi tarafından düzenlenen “Yaşasın Cumhuriyet” adlı program, sanatseverlerin beğenisini topladı. Programda Orhan Aydın, Levent Üzümcü, Dengin Ceyhan ve Gülcan Altan gibi ünlü sanatçılar şiirli müzikli gösteri sundu.

Sanatçılar Cumhuriyete Olan Sevgilerini Dile Getirdi

Gelibolu Belediyesi öncülüğünde kurulan Gelibolu Kent Konseyi Türk Halk Müziği Korosu ve Gelibolu Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun konserlerinden sonra Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda, sanatçılar Cumhuriyet’in kuruluşu ve değerleri üzerine şiirler okudu ve şarkılar söyledi. Programda ayrıca Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırlanan video gösterimi de yapıldı. Sanatçılar, Cumhuriyete olan sevgi ve saygılarını dile getirerek, bu anlamlı günde Gelibolu’da olmaktan duydukları mutluluğu ifade etti.

Belediye Başkanı Sanatçılara Teşekkür Etti

Etkinliğin sonunda Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, sanatçıları gösterdikleri performanstan dolayı kutladı ve minyatür Atatürk büstü hediye etti. Özacar, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünü coşkuyla kutladıklarını belirterek, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği bu güzel ülkeye sahip çıkacağız. Cumhuriyetimizin değerlerini gelecek nesillere aktarmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.(AA)

Paylaş