havadurum

Cumhuriyet için"100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla" sergisi açıldı

Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde Çanakkale'de açılan '100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla' fotoğraf sergisi, sağlık çalışanlarının özverili mücadelesini yansıtıyor. Vali Aktaş ve protokol üyeleri sergiyi gezerek sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

822

Çanakkale'de, Cumhuriyetin 100. yıl dönemi etkinlikleri kapsamında duygusal bir sergi ziyareti gerçekleşti. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan "100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla" fotoğraf sergisi, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak için önemli bir etkinlik olarak karşımıza çıkıyor. Sergi, sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını ve özverili hizmetlerini anlatan etkileyici fotoğraflarla dolu.

Çocuk Sokağı'ndaki Truva Oteli ile Çanakkale Devlet Güzel Sanatlar Galerisi arasında açılan sergiye, bölgenin önde gelen isimleri de katıldı. Vali İlhami Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, diğer protokol üyeleri, sağlık çalışanları, şehit aileleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar, sergiyi ziyaret ederek sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını daha yakından gördü.

Fotoğraf sergisini gezen Vali Aktaş ve protokol üyelerine, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk tarafından sergide yer alan fotoğraflar hakkında bilgi verildi. Sergi, 100 yıl boyunca sağlık çalışanlarının aynı aşk ve heyecanla görevlerini yerine getirirken yaşadıkları değişimi ve gelişimi yansıtan fotoğraflardan oluşuyor.

Vali Aktaş, sergiyi gezerken sağlık çalışanlarının önemli rolünü vurgulayarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

(Esra Güller)

Paylaş