havadurum

ÇTB fuara katılacak...

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Antalya 3. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’na katılacak.

681
ÇTB olarak 20-24 Haziran 2012 tarihleri arasında Antalya 3. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’na 45 metrekarelik stand ile katılım yapacaklarını belirten ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, stantta üyelere ait ürünleri sergileyeceklerini ifade ederek; “Fuar yöresel ürünlerin markalaşması için önemli katkılar sunacağı gibi yerelde bilinen birçok ürünün ulusal ve uluslar arası boyutta tanıtılmasına da imkan sağlayacak olan 3. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı 20-24 Haziran 2012 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da gerçekleşmektedir. Fuar, firmalarımızın ürettikleri yöresel ürünleri tescillendirmeleri, markalaştırmaları, ticari değerlerini artırmaları ve bu ürünlere yönelik yeni pazarlar yaratmaları için önemli bir fırsat olacaktır.
 
Çok sayıda ilin yöresel ürünlerinin sergilenmesine, kültürel zenginliklerinin korunmasına, ürünlerin ve değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasına, ekonomiye kazandırılmasına katkıda bulunacak olan fuar, marka şehirlerimizin yaratılmasına olanak sağlayacaktır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde düzenlenen bu fuara Çanakkale Ticaret Borsası olarak 45 metrekarelik standımızda üyelerimize ait ürünleri sergileyeceğiz. Çanakkale Ticaret Borsası olarak standımızda sektör ile ilgili değerli üyelerimizin katolog, broşür, kartvizit gibi tanıtım materyallerini sergilemeyi amaçlamaktayız. Ayrıca üyelerimiz ürünlerinden ilimizde marka niteliğinde olan ürün tanıtımları için numuneler alarak standımızda sergileyeceğiz.
 
Yörelerin kendi kültürel öğelerini yansıtan yöresel ürünler vasıtasıyla yerelin turizm potansiyelini de artıracak. Her geçen gün değeri artan özgün yerel ürünleri üreten üreticiler fuarda, ürünlerine alternatif pazarlar bulabilecek ve kendileri gibi yerel üretim yapan yurdun başka yörelerinde gelen üreticilerle tecrübe paylaşımında bulanabileceklerdir.  İki yıldır düzenlenen Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarını yaklaşık 50 bin kişi ziyaret etmekte olup ziyaretçi sayısı her yıl daha da artmaktadır” dedi.
Paylaş