havadurum

ÇOMÜ ve AKÇANSA Arasında Stratejik İş Birliği Protokolü İmzalandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ile AKÇANSA Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş, stratejik bir iş birliği protokolü için imzalarını attı. Rektörlük makamında gerçekleşen törene, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal ve AKÇANSA Çanakkale Fabrika Müdürü Ömer Sinan Genç başta olmak üzere önemli isimler katıldı.

1484

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve AKÇANSA Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş, iş birliği ve ortak projelerin temellerini atmaya yönelik önemli bir adım attı. Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal ile AKÇANSA Çanakkale Fabrika Müdürü Ömer Sinan Genç, stratejik iş birliği protokolünü karşılıklı olarak imzalayarak iş birliğine resmiyet kazandırdılar. Törene ayrıca Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal ve Çanakkale Teknik Bilimler MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. İsmail Satmaz da katılım gösterdi.

İmzalanan protokol, iki kurum arasında bilimsel araştırmalar, eğitim programları ve endüstriyel projelerin geliştirilmesini amaçlayarak, karşılıklı fayda sağlamayı hedefliyor. Bu stratejik ortaklık, bölgesel kalkınmaya önemli katkılar sunarak, akademik dünya ile iş dünyası arasında güçlü bir iş birliği örneği oluşturmayı amaçlıyor.

(Esra Güller)

Paylaş