havadurum

ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Esma'ya umut oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) mezunu Esma Mutlu’ya için düzenlenen Esma’ya Umut Ol kampanyasına destek oldu.

712

Esma’ya Umut Ol kampanyasına; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Genel Sekreter Oğuz Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Karabulgu, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, koordinatör yardımcısı Doç. Dr. Nazan Çalbayram ve gönüllü öğrenciler katıldı.

"Esma’nın sağlıklı ve mutlu günlere ulaşması için el eleyiz"

Amegakaryositik Trombositopeni (Kemik İliği Yetersizliği) tedavisi gören Esma Mutlu için Esma’ya Umut Ol kampanyasına destek olan Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Ilgın, “Esma’ya destek kapsamında Üniversitemiz ve gönüllü öğrencilerimizle birlikte Kızılay aracına gelerek donör olmak amacıyla kök hücre bağışında bulunduk. Esma’nın sağlıklı ve mutlu günlere ulaşması için el ele vererek destek olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı en yakın Kızılay merkezine giderek kan ve kök hücre bağışında bulunmalarını arzu ediyoruz” ifadeleri kullandı.

Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü’nün desteklediği kampanya ile Çanakkaleliler, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) akademik, idari personelleri ve öğrencilerinin yoğun katılımıyla Esma için umut olundu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş