havadurum

ÇOMÜ Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri renkli görüntülere sahne oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Terzioğlu Yerleşkesi Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) önünde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri, renkli görüntülere sahne oldu.

759

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Terzioğlu Yerleşkesi Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) önünde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri düzenledi. Bu etkinlik, öğrenci topluluklarının kendilerini tanıtması, yeni üyeler kazanması ve planladıkları etkinlikleri duyurması için büyük bir fırsat sundu. Katılımcılar arasında Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter V. Oğuz Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Tanju Güdük, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal ve akademisyenler katıldı. .

“Birçok proje hayata geçiriliyor”

Etkinlik boyunca 48 topluluk ve 12 kurum, dernek ve vakfın stant açtığı tanıtım günlerinde, Belediye Başkanı Gökhan ve Rektör Erenoğlu, toplulukların faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Rektör Erenoğlu, öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımının önemini vurgulayarak, Üniversitenin bu çalışmaları desteklediğini ve birçok proje hayata geçirdiğini belirtti.

Üniversiteliler topluluklara üye oldu

ÇOMÜ öğrencileri, etkinlik boyunca ilgi duydukları toplulukların temsilcileriyle görüşerek bilgi aldılar ve bu topluluklara üyelik fırsatları hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri, öğrencilere sosyal etkinliklerle dolu bir üniversite deneyimi yaşama ve katılım fırsatlarına erişme şansı sunuyor.(Damla Yeltekin)

Paylaş