havadurum

ÇOMÜ Müzecilik Bölümü ve Mahal Sanat İşbirliği Yapacak

ÇOMÜ Müzecilik Bölümü ve Mahal Sanat arasında ortak projeler geliştirmek için bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, müze ve sanat alanlarında işbirliği olanakları ele alındı.

1269

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Müzecilik Bölümü, Çanakkale’nin kültür ve sanat merkezi Mahal Sanat ile ortak projeler geliştirmek için bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Mahal Sanat’ın yaratıcıları ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seyhan Boztepe ve Deniz Erbaş ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Mahal Sanat ile Ortak Projeler

ÇOMÜ Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Müzecilik Bölümü, müze kurma, yönetme, işletme, koleksiyon oluşturma, sergileme, koruma-onarım, araştırma, eğitim gibi konularda yetkin mezunlar vermeyi amaçlayan bir bölümdür. Bölüm, Çanakkale’nin kültür ve sanat yaşamına katkıda bulunmak için Mahal Sanat ile işbirliği yapmaya karar verdi. Mahal Sanat, ,Çanakkale’de sanatın her alanında etkinlikler düzenleyen bir sanat merkezidir. ,

Verimli ve İlham Veren Bir Toplantı

ÇOMÜ Müzecilik Bölümü ve Mahal Sanat arasında gerçekleştirilen toplantıda, ortak projelerin ayrıntıları görüşüldü. Toplantı sonrasında Müzecilik Bölümü sosyal medya hesabından “Verimli ve ilham veren bir toplantı ardından, yeni işbirlikleri için heyecanlıyız” açıklamasında bulundu. Ayrıca toplantıya dair fotoğraflar da paylaşıldı. (Damla Yeltekin)

Paylaş