ÇOMÜ, İŞKUR Gençlik Programı ile Türkiye rekoru kırdı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İŞKUR Gençlik Programı kapsamında 1406 öğrenciyi istihdam ederek Türkiye rekoru kırdı. Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, programa hak kazanan öğrencileri tebrik etti.

632

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), İŞKUR Gençlik Programı kapsamında 1406 öğrencinin istihdam edilmesini sağlayarak önemli bir başarıya imza attı. Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, yaptığı açıklamada öğrencilerin hem gelir elde edip hem de mesleki deneyim kazanacaklarını belirterek, bu sürecin iş gücü piyasasına hazırlık açısından büyük bir fırsat sunduğunu vurguladı.

Rektör Erenoğlu; “Öğrencilerimizi geleceğe güçlü adımlarla hazırlıyoruz”

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’dan İŞKUR Gençlik Programı Kapsamında İstihdam Edilen Öğrencilerimize Tebrik Mesajı yayınladı. Erenoğlu; Değerli öğrencilerimiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak, gençlerimizin istihdamını ve mesleki gelişimini destekleyen İŞKUR Gençlik Programı kapsamında toplam 1406 öğrencimizin kura ile belirlenerek programdan yararlanmaya hak kazandığını büyük bir memnuniyetle duyuruyoruz. 1406 kontenjanla Türkiye rekoru kıran Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak öğrencilerimizin eğitim aldıkları üniversite kampüslerinde, program kapsamında kendilerini geliştirebilecek çalışmalarda yer almaları hem deneyim kazanmaları hem de gelir elde edecek olmaları önem arz etmektedir. Bu önemli fırsat, sizlere üniversitemiz bünyesinde hem teorik hem de pratik deneyim kazandırarak iş gücü piyasasına daha donanımlı bir şekilde hazırlanmanıza katkı sağlayacaktır. Kampüslerimizde gerçekleştireceğiniz çalışmaların, kişisel ve mesleki gelişiminize önemli bir değer katacağına inanıyorum. Programa hak kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ailesi olarak sizlere başarılar diliyorum. Bu süreçte emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür eder, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda sizlerin geleceğe güçlü adımlarla ilerlemenizi desteklemeye devam edeceğimizi belirtmek isterim. Başarılarınızın daim olması dileğiyle” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş