havadurum

ÇOMÜ 100. Yıl Voleybol Turnuvası'nda Mimarlık Fakültesi Şampiyon Oldu!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin Cumhuriyetin 100. Yılında düzenlenen Rektörlük Voleybol Turnuvası'nda Mimarlık Fakültesi, heyecan dolu finalde şampiyonluğa ulaştı.

1332

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Cumhuriyetin 100. Yılına özel düzenlediği Rektörlük Voleybol Turnuvası'nda heyecan doruktaydı. Hasan Mevsuf Spor Salonu'nda gerçekleşen finalde, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Lapseki Meslek Yüksek Okulu kıyasıya mücadele etti. Tie-Break setinde üstün performans sergileyen Mimarlık Fakültesi, kupa sevincini yaşadı.

Katılımcılar heyecanla turnuvayı izledi

Final müsabakasına ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Evren Karayel Gökkaya, Rektör Danışmanı M. İlker Gülcemal, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı, Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, Spor Birliği Koordinatörü Dr. Deniz Ünver katıldı.

Turnuvada kıyasıya mücadele!

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu final müsabakasına, “u gece finali kazanan şampiyon oldu. Öncelikle iki takımı da çok iyi oynadıkları için tebrik ediyorum, adına yakışan bir final müsabakası oldu. Spor Birliği ile birlikte bu ve benzeri çalışmaları organize etmeye devam edeceğiz, organizasyonda emeği geçenleri, tüm oyuncularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum" dedi

Ödüller sahiplerini buldu

Ödül töreninde Rektör Prof.Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve beraberindeki heyet, hakemlere, ikinci olan Lapseki Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine madalyalarını takdim etti. Ardından, şampiyon Mimarlık ve Tasarım Fakültesi takımına madalyalarını ve kupa sevincini yaşattı. Tören, dereceye giren öğrenciler ve katılımcılarla birlikte gerçekleşen fotoğraf çekimi ile son buldu.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş