havadurum

Çocuklar Alice Harikalar Diyarında Eğlendi

Lapseki Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla ilçedeki çocuklara özel bir tiyatro gösterisi düzenledi. Dalyan İsmail Baykut İlköğretim Okulu’nda sahnelenen “Alice Harikalar Diyarında” adlı oyun, çocukların büyük ilgisini çekti.

894

Lapseki Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ne özel bir etkinlik düzenleyerek ilçedeki çocukları tiyatro ile buluşturdu. Dalyan İsmail Baykut İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen etkinlikte, çocuklar “Alice Harikalar Diyarında” adlı oyunu izleme fırsatı buldular.

Başkan Yılmaz: “Sizler Bizim Geleceğimizsiniz”

Tiyatro gösterisini izlemek için salona gelen Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, çocuklarla birlikte keyifli vakit geçirdi. Başkan Yılmaz, çocuklara hitaben yaptığı konuşmada, tüm çocukların Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutladı. Çocukların daha sağlıklı, daha mutlu, daha çok korunduğu ve temel haklarının uygulandığı bir dünya dileğinde bulunan Başkan Yılmaz, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizleri çok seviyoruz” dedi.

Çocuk Haklarına Dikkat Çekildi

Lapseki Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, çocuk haklarına dikkat çekmek ve çocukların kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Çocuklar, Alice Harikalar Diyarında oyununu izlerken hem eğlendiler hem de hayal güçlerini geliştirdiler. Oyunun sonunda çocuklar, oyuncularla birlikte fotoğraf çektirdiler.

(Esra Güller)

Paylaş