havadurum

Çocuk Meclisi ziyaret turunda

Çanakkale Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri, Çocuk Meclisi’ni tanıtmak ve okul yetkililerinden destek almak için okulları ziyaret etti.

391
İlköğretim Okullarını gezip toplantı için tarih belirleyen Çanakkale Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri, okul yöneticilerinden Çocuk Meclisi’ne destek istediler.
 
İlk olarak ziyaret ettikleri Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Cahit Bayraktar’dan tam destek alan Yürütme Kurulu Üyeleri Kent Konseyi Çocuk Meclisi’ni tanıtma toplantısı düzenlemek için gün ve salon belirlediler. Okul olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Bayraktar “Bu çalışma gönüllük esası ile yürüyebilir ve bizde elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi. 
 
Çanakkaleli çocukların kendilerini ifade etmek için Çocuk Meclisi’ne ihtiyacı olduğunu belirten Yürütme Kurulu Üyesi Denizhan Aydın “Çocuk Meclisi’nin tüm Çanakkaleli çocuklara yararlı olacağını düşünüyorum” dedi. Çocuk Meclisi’nin aktifleşmek ve topluma katılmak önemli bir adım olduğunu belirten İremsu Kardaş “Bu meclis çocukları aktifleştiren, topluma katılmamızı kolaylaştıran ve özgüvenimizi artıran bir olgu. Bütün Çanakkaleli gönüllü arkadaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.
Paylaş