havadurum

Çocuk Aktivite Evi hizmette

Çanakkale’de vatandaşların uğrak yerleri arasında olan Sarıçay Park, yeni bir hizmete daha imza attı.

479
 
 
Eşsiz manzarasıyla hizmette sınır tanımayan Sarıçay Park Barbaros Spor Kulübü Dinlenme Tesisleri, çocukları da unutmadı. Çocuklara yönelik eğlence evi projesini hayata geçiren Sarıçay Park, içerisinde çeşitli oyun gruplarının bulunduğunu Çocuk Aktivite Evi’ni hizmete açtı. Sadece bununla da sınırlı kalmayan işletme, çocuklara farklı organizasyonlar düzenleyip eğlenmelerini sağlamak için de 2 palyaço görevlendirdi.
 
Sarıçay Parkı’na aileleri ile birlikte gelen çocuklar, Aktivite Evi’nde hem palyaçolarla birlikte eğlenirken hem de oyun gruplarında eğlenceli dakikalar yaşıyor.
 
Dinlenme tesisinin sahibi Koray Coşkun, günün yorgunluğunu atan vatandaşların rahatı için yoğun çaba harcadıklarını ve hizmette sınır tanımadıklarını söyledi. Bu nedenle yeni girişimleri olan Çocuk Aktivite Evi’ni hizmete açtıklarını ifade eden Coşkun, çocukların eğlenceli dakikalar yaşamasına neden olan projeyi hayata geçirdikleri için memnun olduğunu dile getirdi.
 
Gün içerisinde çok sayıda vatandaşı ağırlayan Sarıçay Parkı Barbaros Spor Kulübü Dinlenme Tesisleri, bu hizmetiyle de büyük takdir topladı. Güneşli havayı fırsat bilerek soluğu dinlenme tesislerinde alan Çanakkaleliler ise hizmetinden dolayı işletme sahibini tebrik ettiler.
 
Yusuf SONKURT
 
Paylaş