havadurum

CHP’li Barışkan, “Kepez’e hizmet için yola çıktık”

CHP’nin Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Barışkan, “Kepez'in sorunlarının farkındayız. Kepez’i hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız."

1018

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Barışkan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sahaya inen Barışkan, Kepez'de gerçekleştirdiği esnaf buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Sorunlara kulak veren Barışkan, Kepez sakinlerinin hizmet beklentilerinin karşılanması noktasında çözüm önerilerini dile getirdi.

“Kepez'i birlikte yönetip, hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız”

Barışkan, seçim çalışmalarına başlarken alanında uzman bir ekiple yola çıktıklarını vurgulayarak, "Kepez'in sorunlarının farkındayız. Bu sorunların giderilmesi için elimizden geleni yapacağız. Akademik bir kadroyla, alanında uzman isimlerle çalışacağız. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile ortak çalıştaylar düzenleyerek Kepez'i birlikte yönetip, hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız" şeklinde konuştu.

"Ekibimle birlikte Kepez'imize en iyi hizmeti sunmak için yola çıktık "

Seçim çalışmaları boyunca yapıcı bir dil kullanacaklarını belirten Barışkan, "Partimizin tüm adayları bizim için kıymetli. Hepimizin ortak paydası Kepez. Diğer isimler üzerinden rant devşirmeye kalkışmak ne siyaset anlayışımıza ne de ahlaki değerlerimize sığmaz. Ekibimle birlikte Kepez'imize en iyi hizmeti sunmak için yola çıktık. Bu yolda Kepezli hemşehrilerimizin desteğine talibiz" dedi. (Esra Güller)

Paylaş