havadurum

CHP'de 'birlik' fotoğrafı!

CHP'de kongreler süreci kapsamında, geçen ay yapılan delege seçimlerinde karşı listeleri destekleyen CHP'nin önemli isimleri bir araya geldi. Mavi Listeyi destekleyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Beyaz Listenin iki önemli ismini, önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Milletvekili Muharrem Erkek ile Milletvekili İsmet Güneşhan'ı ağırladı.

3612

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Milletvekili Muharrem Erkek ile Milletvekili İsmet Güneşhan'ı ağırladı. CHP siyasetine yön veren üç ismin, hem güncel konuları değerlendirdiği, hem de kent siyaseti ile CHP seçimlerine ilişkin bilgi alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Mavi Listeyi destekleyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Beyaz Listenin iki önemli ismi, Erkek ve Güneşhan'ı makamında ağırlarken, ziyaret ile ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi.

"Buğdayın Hikayesi" sergisi gezildi

Ziyaret kapsamında ilk olarak Başkan Gökhan, Güneşhan ve Erkek'le birlikte Çanakkale Belediyesi Troia Sergi Salonu'nda sergilenen "Buğdayın Hikayesi" isimli Uluslararası Katılımlı İllüstrasyon Sergisi'nde bir araya geldi. Sergi gezisinin ardından Başkan Gökhan konuklarını makamında ağırladı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan Güneşhan ve Erkek'le ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Adaylıklar konuşuldu mu?

Adaylıkların belirlenmesi sürecine ilişkin olarak "Üye bazında önseçim" taraftarı olduğu bilinen ve "Önseçim olursa" aday adayı olacağı ifade edilen Başkan Gökhan ile yine CHP kulislerinde Belediye Başkan aday adaylığı için ismi geçen Muharrem Erkek'in gündemlerinde yerel seçim olup olmadığı merak konusu oldu. Erkek'in yakın zamanda aday adaylığını açıklayacağı parti kulislerinde konuşulurken, söz konusu ziyarette bu konuya değinilip değinilmediği bilinmiyor.
(Seçkin Sağlam)

Paylaş