havadurum

CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı Özel’in vizyonunu benimsediklerini açıkladı

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Özgür Özel genel başkanlığa seçildi. CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı, değişim ilkesiyle yola çıktıklarını ve Özel’in vizyonunu desteklediklerini açıkladı.

1490

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 4-5 Kasım tarihlerinde düzenlenen CHP 38. Kurultayı’nın ilk gününde genel başkanını seçti. Kurultayda, Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel arasında yapılan genel başkanlık seçimini, 812 delegenin oyunu alan Özel kazandı. Kılıçdaroğlu ise 536 oyda kaldı. CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı, kurultayın ardından yaptığı açıklamada, değişim ilkesiyle yola çıktıklarını ve Özel’in vizyonunu benimsediklerini belirtti.

“Değişim mottosuyla yola çıktık”

CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Partimizin geleceğine dair büyük bir umut ve heyecanla Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayımızda bir araya geldik. Bu süreçte biz Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Delegasyonu olarak, ‘değişim’ ilkesiyle yola çıktık ve bu ilkeyi daha da güçlendirme isteğimizi kurultayımıza taşıdık. Demokrasinin temel değerlerini yansıtan, farklı fikirlerin, vizyonların ve hedeflerin bir arada temsil edildiği önemli bir kurultay gerçekleştirdik. Bu süreçte, Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı olarak, partimizin dinamizmini ve yenilikçi ruhunu yansıtan ‘değişim’ mottosuyla yola çıktığımızı vurgulamak istiyoruz. Değişim, her zaman için gelişimin ve ilerlemenin anahtarıdır ve bu ilkeler doğrultusunda partimizin daha da güçlenmesine, ülkemize daha iyi hizmet edebilmesine katkı sağlayacaktır.”

“Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz”

Açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu’na partisine yaptığı katkılardan dolayı saygı ve minnettarlık duyulduğu, demokrasi, adalet ve insan hakları konularındaki öncü rolüyle partiyi önemli bir seviyeye taşıdığı için teşekkür edildiği belirtilerek, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, partimize bugüne kadar yaptığı katkılardan dolayı saygı ve minnettarlık duyuyoruz. Kendisi, demokrasi, adalet ve insan hakları konularındaki öncü rolüyle partimizi önemli bir seviyeye taşımıştır. Bu önemli adımları için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

“Özgür Özel’i tebrik ediyoruz”

Özgür Özel’in değişimi öne çıkaran vizyonunun partinin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi, daha etkili politikalar geliştirebilmesi ve ülkemizin ihtiyaçlarına daha etkin şekilde yanıt verebileceğine inanıldığı ve kendisinin tebrik edildiği ifade edilen açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Olağan Kurultayında Genel Başkanımız seçilen Sayın Özgür Özel'in değişimi öne çıkaran vizyonunu benimseyerek, partimizin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi, daha etkili politikalar geliştirebilmesi ve ülkemizin ihtiyaçlarına daha etkin şekilde yanıt verebileceğine inanıyoruz ve kendisini tebrik ediyoruz. Hedefimiz iktidar! Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi! Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” diye belirtildi.(Damla Yeltekin)

Paylaş