Çeyrek finalde yer alacaklar

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Müsabakası'nın grup maçlarına Çanakkale ev sahipliği yaptı,

467
Spor Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2023 yılı faaliyet programı kapsamında bulunan arasında Çanakkale'de gerçekleştirilen "Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Grup Müsabakaları" tamamlandı.

İstanbul Avrupa Karması'nı 47 - 44 mağlup etti
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Grup Müsabakaları'nda Çanakkale'yi temsil eden ve Çanakkale İl Karması Takımı'nın tamamını oluşturan İÇDAŞ Spor Kulübü'nün 2009 ve 2010 yıllarında doğan kız takımı, ilk gün oynadıkları müsabakada İstanbul Avrupa Karması'nı 47 - 44 mağlup etme başarısı gösterdi.

Birincilikle ayrıldılarGerçekleştirilen turnuvanın ikinci gününde; İl Karması Takımı, ikinci maçında Kırklareli İl Karması takımını 69 - 43, turnuvanın son günü ve son maçında da Yalova İl Karması Takımını 72 - 13 mağlup etmeyi başardı. Yer aldığı gruptan namağlup şekilde birinci olarak çıkan Çanakkaleli genç sporcular, çeyrek final grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Çanakkale OLAY Gazetesi olarak, 06 - 09 Ağustos tarihlerinde Balıkesir şehrinde gerçekleştirilecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Çeyrek Final Grup Müsabakaları'nda yer alacak olan İÇDAŞ Spor Kulübü oyuncularına başarılar dileriz.
(Damla Yeltekin)

Paylaş