havadurum

Çevre İl Müdürü Namık Güver gitti!

Çanakkale`de görev yapan ve son dönemde çevre konusunda eleştiri oklarının hedefi olan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver, merkeze alınarak yerine Çankırı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bülent Yeğin atandı. Yeğin, Çanakkale`ye hizmet etmekten mutluluk duyacağını söylerken, eski Müdür Güver`in Çanakkale`den ayrılması sevinç yarattı.

2259
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`nın tasarrufu ile yerleri değiştirilen müdürler arasında Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver de yer aldı. Bakanlık Güver`in vekaletini sonlandırarak asli görevi olan Bakanlık Müşavirliği için merkeze aldı. Çankırı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bülent Yeğin`i ise Çanakkale Çevre ve Şehirlik İl Müdürü olarak atadı. Yeğin, 19 Ağustos Pazartesi günü Çanakkale`deki görevine atandı.
 
Güver, eleştiri oklarının hedefi olmuştu
Çanakkale`den ayrılan `eski` Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver, hem Bayramiç`teki hem de Yenice`deki numune alımları ile ilgili eleştirilmiş, Karabiga`da yapılamayan ÇED toplantısı için yapılmış gibi tutanak düzenlenmesi noktasında tepki çekmişti. Şikayetlerin ve tepkilerin üst üste gelmesi Güver`i oldukça yıpratmıştı. Güver`in vekaletinin sonlandırılarak merkeze alınmasının sürpriz olmadığı, böyle bir durumun beklendiği ifade edildi.
 
 
Yeğin görev başında
Güver`in merkeze alınmasının ardından Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine Çankırı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bülent Yeğin atandı. Daha önce Bitlis`te de görev yapan Yeğin`in aslen Elazığlı olduğu öğrenildi. Çanakkale`de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden yeni Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bülent Yeğin, “Çanakkale çok güzel bir şehir, bu şehirde görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Buraya Çankırı`dan geldim, daha önce de Bitlis`te görev yapmıştım. Çanakkale`nin önemini ve özelliklerini biliyorum. Çalışma arkadaşlarımdan gerekli bilgileri aldım. Burada görevimizi hakkıyla yerine getirip, en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Mevzuat ne ise onları uygulayacağız” dedi.
Paylaş