havadurum

Çevre dostu Vaillant

Isıtma ve soğutma sistemlerinde çevreci ürünleri ile dikkat çeken Vaillant, Çanakkale halkından da büyük ilgi görüyor. Vaillant her zaman ilkleri yapan bir firma olduğunu ifade eden İlkyaz Mühendislik Sahibi İlhan Kethüda, “Vaillant yenilenebilir enerji kaynakları ile piyasada yeni bir çığır açacak” dedi.

763
 
Isıtma sektörünün devlerinden geliştirdiği modellerle dünyaya örnek olan Vaillant İlkyaz Mühendislikle Çanakkalelilerin evlerine giriyor. İlkyaz Mühendislik olarak klima, inşaat, taahhüt, makine tesisat projeleri, inşaatların pis, temiz suyu, kalorifer tesisatı doğalgaz her türlü proje tesisat taahhüt işi yaptıklarını bildiren İlkyaz Mühendislik Sahibi İlhan Kethüda; “Vaillant’ı seçmemizdeki en önemli neden de Çanakkale halkına kaliteli hizmet vermek” dedi.
 
“Memnuniyet üst düzeyde”
Vaillant’ın cihazlarının çok kaliteli olduğunu ifade eden İlkyaz Mühendislik Sahibi İlhan Kethüda; “Bayisine önem veren koruyan ve müşteri odaklı çalışan bir firma. Biz de yaklaşık 6 yıldan beri Çanakkale ye bu marka ile hizmet ediyoruz. Müşterilerimizin geri dönüşü çok iyi. Vaillant Türkiye standardına bakıldığında memnuniyet Çanakkale de üst düzeyde. İlk amaç müşteri memnuniyeti. Firmamızın öncelikle önem verdiği konu bu. Önce müşteri memnuniyeti sonra ticari başarı. Biz de müşteri çok memnun. İkili diyaloglarımız çok iyi. İyi bir marka ile Çanakkale ye hizmet veriyoruz” dedi.
 
 
“Vaillant piyasada çığır açacak”
Vaillant’ın Türkiye de 20. yılını kutladığını hatırlatan İlkyaz Mühendislik Sahibi İlhan Kethüda; “Bizde firma olarak Çanakkale de 20. Yıl için bir çalışma yaptık. Her klima ve kombi alan müşteriye programlı dijital kablolu oda termostatı hediye ediyoruz. Müşterilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor” dedi. Kethüda şunları söyledi; “Vaillant, sadece doğalgazlı cihazlar üzerine çalışıyor. Soğutma ısıtma ana konusu. Klima çeşitleri var. Gazlı ısıtıcı cihazlar var. Bireysel ve merkezi olmak üzere çok çeşitli ürün yelpazesi var. Kombiden kazana, duvar tipi, yer tipi, merkez ve bireysel konfora yönelik çok değişik cihaz çeşidi var. Son yıllarda tüm firmaların üzerinde durduğu yenilenebilir enerji dediğimiz, doğa kaynaklı enerji ile ısıtma ve soğutma yapabilen cihazlar üzerine çok ciddi çalışmalar var. Şu anda Türkiye pazarına bunlardan bir kısmı sunulmuş durumda. Hava kaynaklı, toprak kaynaklı, su kaynaklı su pompaları, güneş enerjisinden faydalanarak ısıtma yapabilen çok değişik sistemler var. Bunlar da önümüzdeki yıllarda çok rağbet görecektir. Vaillant’ın hedefi de yenilenebilir enerji kaynakları ile piyasada yeni bir çığır açmak. Vaillant her zaman ilkleri yapan bir firma. Çok değişik güzel sistemler var. Herkesi hayrete düşürecek doğa dostu tasarımlar var.
 
Şu anda yoğuşmalı kombilerden yoğuşma suyu çıkıyor. Sadece vaillant bunu pis su giderine veriyor. Diğer firmalar bunu yağmur suyu kanalı ile bahçeye atıyor. Ama bu asit bir süre sonra o bölgedeki toprağı öldürüyor. Vaillant bu konuda cevre konusunda çok duyarlı. Çevreye çok önem veriyoruz. Hem önem veriyor hem de bunu uygulamaya koyuyoruz.
 
Vaillant her yıl memnuniyet anketi yapar. Çanakkale son 3-4 yıldan beri Türkiye sıralamasında ilk üçte. Çanakkale bu konuda hizmetlerimizden çok memnun. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Anketlerde öne çıkarak bunu görebiliyoruz.”
Paylaş