CERE’AN da yılda bir fatura bedava

Ucuz Elektrik, Kaliteli Hizmet ve daha çok seçenek CERE’AN da bir araya geldi. Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi numara 114’de bulunan CERE’AN abone noktasına uğrayın sizde özel kampanyalar ile yılda bir aylık faturanızı bedavaya getirin...

958
 
Fiba Holdinge bağlı Fina Enerji Holding Grubu CERE’AN la elektrik enerjisini uygun fiyat ve cazip avantajlarla müşterilerine sunuyor. CERE’AN müşteri ihtiyaçlarına göre çeşitlendirilmiş hizmetleriyle güçlü bir iş ortağı gibi hareket ederek, ikili anlaşma fiyatlandırmalarında yenilikçi ürünleriyle müşterilerine tasarruf imkanları yaratıyor. CERE’AN Çanakkale abone noktası Dekoral Ticaret Limited Şirketi Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi numara 114’de müşterilerini sürpriz kampanyaları ile bekliyor.
 
CERE’AN Satış Danışmanı Mehmet Bayram Gürel abonelerine çeşitli kampanyalar düzenlediklerini belirterek elektrik faturası korkusunun sona erdiğini bildirdi. Gürel kampanyalarla ilgili şu bilgileri verdi; “ Fix kampanya ile bir yıl süresinde elektrik BİRİM fiyatı aynı tutuluyor. Hoş geldiniz kampanyası ile 3 ay boyunca birim fiyat 14.80 TL olarak sabit tutuluyor. Portföyümüzde tüm ticarethaneler, siteler, hastaneler, akaryakıt istasyonları, oteller, mağaza, Ofis, Fırın, Pastane, Kuru Temizleme, süpermarketler bulunuyor. Abone sayımızı her geçen gün geliştiriyoruz. Çanakkale halkına yeşil enerjiyi uygun fiyatla sunuyoruz.”
 
Dekoral Ticaret Limited Şirketi Sahibi Alper Bertecene de “Doğaya zarar verecek hiçbir enerjinin üretilmediği firmamızda tamamen rüzgar ve jeotermal enerji kaynakları ile halkımızın elektrik enerjisi ihtiyacını karşılıyoruz” dedi.
 
Sahip oldukları uzman kadroları ile Çanakkale halkına en ekonomik hizmeti vereceklerini ifade den Bertecene; “Amaca yönelik en ekonomik modeller geliştirerek, üretim maliyetleri ve müşteri karlılıklarını analiz ederek müşterilerimiz için en uygun seçenekleri sunuyoruz. Danışmanlarımız, müşterilerimizin geçmiş dönem elektrik fatura tüketimlerini inceleyerek en uygun tarife seçeneğini sunuyoruz. Bayram ettiren faturalarla Çanakkale halkı elektrik enerjisini ucuza alıp rahat rahat kullanabilecek” dedi.
Paylaş