havadurum

Çataltepeliler’de yeni yönetim iş başında...

Çataltepeliler Derneği’nin genel kurul ile oluşan yeni yönetimi kamuoyuna tanıtıldı.

922
 
Çataltepeliler Derneği Başkanı İsmail Sağlam önderliğindeki yeni yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla buluştu. Toplantıda bir konuşma yapan Çataltepeliler Derneği Başkanı İsmail Sağlam, genel kurulun ardından 10 kişiden oluşan yeni yönetim ile birlikte hizmet odaklı projeler üreteceklerini söyledi. Çataltepeliler Derneği olarak bir çok projeyi hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirten Sağlam; hem Çanakkale’ye hem de üyelere en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçladıklarını ifade etti.
 
Yeni proje ve hizmetlerle ön plana çıkmayı arzuladıklarını kaydeden Sağlam;  “Genel kurul ile yeni yönetim oluşturuldu. Demokratik bir biçimde genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Genç bir kadro ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu güne kadar hizmet veren başkanlara teşekkür ediyoruz. Amacımız devraldığımız görevi en iyi şekilde yerine getirebilmektir. Yeni çalışmalar ile çıtayı daha yukarı seviyelere çıkarmayı düşünüyoruz. Derneğe olan üyelerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Başta Çanakkale Valiliği olmak üzere Çanakkale Belediyesi, ÇOMÜ Rektörlüğü, sivil toplum kuruluşları ve derneklere çeşitli ziyaretler gerçekleştireceğiz. Dernek olarak yeni projelerimizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu projelerimizi de zamanla gerçekleştireceğiz. Gelirlerimize göre burs vermeyi de düşünüyoruz. Bütün projelerimizde derneğe emiği geçen başkanlarımızın da görüşlerini alacağız. Çünkü, onların tecrübeleri bizim için önemli. Sivil toplum örgütleri ve derneklerle işbirliği içerisinde olacağız. İnşallah hizmetlerimizle ön plana çıkacağız” dedi.
 
Yapılan konuşmanın ardından Sağlam, 10 kişiden oluşan yeni yönetimi basın mensuplarına tanıttı. Çataltepeliler Derneği Başkanı İsmail Sağlam önderliğinde oluşan yeni yönetim kurulu şu şekilde: “Başkan Yardımcıları Ali Osman Acar, Ahmet Sağlam, İsmail Karabacak, Muhasip Üye Özgür Öztürk, Üye Yusuf Güder, Nevzat Arslan Denetleme Kurulu üyesi Sebahattin Akman.” Düzenlenen toplantıda Çataltepeliler Derneği eski Başkanı Sadık Can da yer aldı.
Paylaş